Apparatuur

Apparatuur

Wij geloven dat apparatuur ondersteunend is aan de behandeling in de salon en het thuisgebruik van de producten. Wij maken gebruik in onze salon van de meest innovatieve  apparatuur op het gebied van Microneedling, Radiofrequent, Koudlaser, Mesotherapie, Microdermabrasie, Deepskin en ontharing.

MICRONEEDLING
Tijdens het gebruik van de dermapen wordt de huid bestempeld met meerdere naaldjes, waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid snel genezen met behulp van lichaamseigen collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C en peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en krijgt meer volume. Hierdoor wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Een op maat samengestelde cocktail van Fusion medische werkstoffen zorgen ervoor dat de huid op diverse huidproblemen is toe te passen zoals een verslapte huid, volume verlies, fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, uv-schade, rosacea en acne littekens.

RADIOFREQUENT NBE3000
Radiofrequent combineert elektromagnetische energie met doeltreffende actieve stoffen die een cel identieke basis bevatten. Doordat deze cel identiek zijn, sluizen we deze gemakkelijk de huid in. Bij radiofrequentie gebruiken we hoog geconcentreerde actieve serums en de pulserende radiogolven penetreren makkelijk tot in de diepe huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen. 80 minuten

Deze behandeling geeft volgende resultaten:
Verbetert aanvoer van zuurstofrijk bloed en afvoer van CO², activeert collageen- en hyaluronzuur productie, verstevigt uitdrukkingspieren, verkleint poriën, laat actieve stoffen dieper in de huid dringen, optimaliseert opslagcapaciteit van bio-energie in de cellen , brengt lipolyse op gang, lift de huid en vermindert rimpels, huidverjonging, vermindert dubbele kin, vermindert donkere kringen rond je ogen, vermindert couperose en hyperpigmentatie.

KOUDLASERBEHANDELING
Koude laser is een apparaat waar een soort licht uitkomt. Dit licht is niet zichtbaar of voelbaar maar werkt wel diep in je huid. Als het licht op/in je huid komt, wordt het licht door je huidcellen omgezet in energie. In elke cel zit een energiecentrale. Door het licht wordt het energieniveau verhoogt. Dit zorgt ervoor dat je huidcellen beter gaan functioneren. Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd. Je huid zal er hierdoor steviger worden en er jonger gaan uitzien. Koudlaser behandeling werkt heel goed bij huidproblemen zoals acne en rosacea.

DEEPSKIN
De Deep Skin Lifting behandeling bestaat uit verschillende doeltreffende behandelmethodes, het is een Full Experience behandeling die garant staat voor optimaal resultaat:

  • ABLATOR: met de ablator worden dode huidcellen op een zachte manier verwijderd. De huid zal hierdoor beter actieve serums opgenomen. Dankzij de micromassage wordt de huid gestimuleerd. Met individueel steriel verpakte ‘kroontjes’ wordt een roterende beweging op een hoog toerental de verhoornde cellenlaag op een zachte en veilige wijze afgeschaafd. De huid regenereert sneller, rimpeltjes verdwijnen en het huidbeeld verfijnt.

  • INFUSOR: via ultra dunne naaldjes worden (pijnloos) onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze perforaties activeren het natuurlijk herstelmechanisme van de huid, hierdoor wordt de collageen en elastine productie gestimuleerd. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing. Tegelijk worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

  • CORRECTOR: met een klein handstuk met ultra dunne naaldjes kan in detail gewerkt worden op diepe rimpels, kraaienpootjes, acné littekens en rimpels rond de mond.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste beauty tips & trends

Op de  Instagram en Facebook-pagina van Craelinghe Skin & Body plaatsen wij altijd het laatste nieuws, ontwikkelingen en leuke weetjes. Scroll nu direct over onze socials om het actuele nieuws te bekijken. Ben je nog geen vriend van onze pagina? Like de socials dan direct zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of meld je aan voor onze nieuwsbrief.