Boost

Boost for women

60 minuten pure verwennerij waarbij wij uw huid verzorgen en de conditie verbeteren! De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, dieptereiniging & verzorging.

Boost behandelingen omvatten veel! Wij blijven altijd kijken wat uw huid nodig heeft. Maar soms wil je net dat beetje extra. Dit kan met Nimue, Forlle’d en Nannic.

Bijvoorbeeld:

  • Nannic Full Experience: Deze behandeling zetten we in voor iedereen die een boost wil voor zijn/haar huid! Effectief en toch ontspannen. Tijdens deze uitgebreide behandeling passen we een peeling toe afgestemd op jouw huidconditie en maken je huid gladder d.m.v. deepskin Het is ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren, verven en gezichtsbeharing te laten harsen. Ook wordt de Radiofrequent NBE ingezet voor een collageen boost. Deze verhogen de cellulaire energie waardoor je huid lift, verjongt, rimpels verzachten en het herstel van de huid wordt gestimuleerd. De huidcellen worden door de radiofrequent gezonder.We sluiten af met een liftende massage die we uitvoeren met de verwarmde behandelkop.

  • Forlle’d hyaluron: De unieke nobelprijswinnende technologie verkleint hyaluronzuurmoleculen naar nanomoleculen (5 nanometer), waardoor dit molecuul 600 – 4000 maal kleiner is dan de originele variant. Deze nanomoleculen fungeren als een uniek delivery system om ceramiden, geïoniseerd platinum en mineralen af te geven in de dermis, zonder hierbij hun kwaliteit en werking te verliezen.Deze behandeling herstelt huidverslapping en zorgt voor strakkere gezichtscontouren. De behandeling verbetert de elasticiteit, geeft volume en stevigheid, zorgt voor hydratatie op een dieper huidniveau en herstelt de collageen en elastine.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste beauty tips & trends

Op de  Instagram en Facebook-pagina van Craelinghe Skin & Body plaatsen wij altijd het laatste nieuws, ontwikkelingen en leuke weetjes. Scroll nu direct over onze socials om het actuele nieuws te bekijken. Ben je nog geen vriend van onze pagina? Like de socials dan direct zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of meld je aan voor onze nieuwsbrief.