Huidverbetering

Huidverbetering

Elke huid en huidconditie is anders. Ook is elke behoefte anders. De behandeling wordt op maat gemaakt. Denk aan (hyper)pigmentatie, Acne, Rosacea, Overgevoeligheid, Couperose, Huidveroudering, Overbeharing.

Craelinghe werkt met drie merken die apart maar ook gecombineerd met elkaar kunnen worden.

NIMUE TREATMENT:
Nimue heeft voor elke huidconditie een specifieke behandeling op maat gemaakt. Of het nu om (hyper) pigmentatie, rosacea, overgevoeligheid, acne of andere huidproblemen gaat.

Nimue’s vier behandelingsprincipes:
Actieve ingrediënten vergemakkelijken de vereisten van elk principe. In tegenstelling tot andere producten die beweren een jeugdig uiterlijk te garanderen, is het nu mogelijk om de tekenen van huidveroudering om te keren door de oorzaak te behandelen en niet alleen het symptoom met vier Nimue principes!

Verjonging:
Ingrediënten die een fysiologische functie versnellen of stimuleren en voor structurele verbetering van de huid zorgen.

Herstel:
Ingrediënten die de onbalans van fysiologische functies herstellen.

Anti-oxidatie:
Ingrediënten die het effect van vrije radicalen remmen of neutraliseren.

Zonbescherming:
Zonnefilters en geavanceerde ingrediënten die de schadelijke effecten van UV-straling verminderen of voorkomen, waardoor de algehele huid verbetert.
Nimeu

FORLIE’D TREATMENT:
Behandeling en verbetering op cellulair niveau.
Afhankelijk van uw wens kiezen we de Forlle’d behandeling die op dat moment het beste bij uw huid past, dit bespreken we voorafgaand aan de behandeling met u. Tijdens de behandeling combineren we verschillende technieken zoals een penseel massage en de unieke serums van Forlle’d om de huid te verbeteren.  Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt. De producten van Forlle’d bevatten laagmoleculaire ingrediënten die de huid vernieuwen en verjongen op cellulair niveau. Ze herstellen de huidstructuur, boosten de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, werken ontgiftend, versterken het immuunsysteem van de huid en beschermen tegen vrije radicalen. Met als resultaat: natuurlijke huidverjonging op cellulair niveau en daarmee daadwerkelijk vermindering van rimpels, versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

PEELINGS:
Craelinghe werkt met veel verschillende peelings.

Een paar voorbeelden:

Detox Peel:
Een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het reinigt intensief, ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft. De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct uw huid een gezonde uitstraling.

Intense Peel:
Is een huid-vernieuwings behandeling. Door de oppervlakkige huidlagen te laten afsterven, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vorm van ‘vervellen’ is een natuurlijk proces dat we in deze behandeling stimuleren en versnellen. Door het verwijderen van de dode huidcellen komt de ‘nieuwe’ huid naar boven die gladder is, een betere structuur en een egalere pigmentatie heeft.

SRC peelings:
Bij deze peelings werken de zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor de klant met huidproblemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste beauty tips & trends

Op de  Instagram en Facebook-pagina van Craelinghe Skin & Body plaatsen wij altijd het laatste nieuws, ontwikkelingen en leuke weetjes. Scroll nu direct over onze socials om het actuele nieuws te bekijken. Ben je nog geen vriend van onze pagina? Like de socials dan direct zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of meld je aan voor onze nieuwsbrief.