Ontspanning

Ontspanning

Bent u op zoek naar een huidspecialist die met kwalitatieve aandacht uw huid verbetert en huidveroudering tegengaat? Maar die ook alle mogelijkheden biedt om te ontspannen in een ongedwongen sfeer? Voor ieder huidtype bieden wij een passende en op maatgemaakte behandeling. Voor vrouw, man en tieners.

Op zoek naar een behandeling waarin luxe wordt ervaren voor een heerlijk, ontspannend gevoel en een mooi uiterlijk. Een zeer gewaardeerde invulling van je vrije tijd! Een veelzijdige gezichtsbehandeling inclusief reinigen en scrubben van de huid, onzuiverheden verwijderen en speciaal op jouw huid afgestemde crèmes en werkstoffen. Voor een mooie en verfrissende huid. Onze specialistes geven u ook advies wat uw huid precies nodig heeft. Boek dan Boost Intens Relax of Forlle’d VIP of de Nannic Full Experience behandeling.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste beauty tips & trends

Op de  Instagram en Facebook-pagina van Craelinghe Skin & Body plaatsen wij altijd het laatste nieuws, ontwikkelingen en leuke weetjes. Scroll nu direct over onze socials om het actuele nieuws te bekijken. Ben je nog geen vriend van onze pagina? Like de socials dan direct zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of meld je aan voor onze nieuwsbrief.