Skinfitness man

Skin fitness

Weg met die oneffenheidjes & vale teint van je huid! Ontspannende facial met een diepreinigende werking. Met als afsluiting een heerlijke ontspannende gezichtsmassage.

Het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid is dat de huid van de man een stukje dikker is, tot wel 15% tot 25% dikker. De bloedvaatjes liggen dieper in de huid en de talg aanmaak is vaak veel hoger. Daarnaast heeft een man sneller last van ingroeiende haartjes en soms scheerirritatie in het gezicht. Om deze redenen ziet een behandeling voor de man er soms anders uit. 

Ondanks dat de huid van een man meer talg produceert, kan ook een mannenhuid vochtarm of gevoelig zijn. Doordat we de huid altijd voorafgaand aan de behandeling analyseren, kiezen we de juiste producten en apparatuur voor de huid op dat moment. 

Boek een Nimue Support 1 behandeling voor de juiste behandeling voor jouw huid. Wil je ook graag dat jouw wenkbrauwen in model worden gebracht dan adviseren we je om Nimue Support 2 te boeken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste beauty tips & trends

Op de  Instagram en Facebook-pagina van Craelinghe Skin & Body plaatsen wij altijd het laatste nieuws, ontwikkelingen en leuke weetjes. Scroll nu direct over onze socials om het actuele nieuws te bekijken. Ben je nog geen vriend van onze pagina? Like de socials dan direct zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of meld je aan voor onze nieuwsbrief.